Wie ben ik

Leuk dat je misschien langs komt voor een behandeling!

Als je bij me komt voor een behandeling, is toch leuk om een beetje te weten naar wie je toegaat. Daarom wMindEnergy at meer informatie over mezelf. Ik ben Barbara, woon samen met Henk en onze twee blije kinderen; Rens (9 jaar) en Flo (7 jaar).

Ik deed eerst werk waarbij ik (te) veel achter de computer zat en dat begon ik wat saai te vinden. Ik wilde graag met mensen werken; kinderen en volwassenen.

Hypnose
Ik was al een tijd geïnteresseerd in hypnose. Dus begon ik met een hypnoseopleiding, vooral uit nieuwsgierigheid. Daar viel het kwartje. Ik werd er echt zo blij van. Hoe eenvoudig en snel je resultaat kan boeken, wat er allemaal mogelijk is met hypnose! Ik vind het echt enorm boeiend. Ik was om.

En ik wilde ook heel graag kinderen werken. Ik vind kinderen gewoon heel leuk. Dus ben ik HypnoKids gaan doen; de specialisatie om hypnose met kinderen te doen. Bij kinderen gaat het veel meer om werken met de fantasie; wat ik erg leuk vind.

Kracht van de computer in je hoofd

Door de hypnose ben ik me echt gaan verdiepen in de kracht van de je eigen brein, je onderbewustzijn. En die is heel groot als we die goed weten te gebruiken. Naar mijn idee doen we hier in het algemeen veel te weinig mee. Gelukkig zien we wel dat er steeds meer mensen voor open staan.

Ik zie hypnose als een samenwerking tussen je eigen genezende krachten en dat wat de artsen doen; het vult elkaar heel goed aan. Bij pijn mag je ook alleen een hypnose doen als de dokter je heeft vertelt dat er niets erg is.

Als je wilt komen omdat je ergens heel erg bang voor bent, nagels bijt, je zelfverzekerder wilt voelen, enzovoort, dan is het niet nodig om een arts te raadplegen. Dat is alleen wanneer je iets raars of echt pijn voelt.

Je kan dus heel veel veranderen in jezelf door de computer in je hoofd te her-programmeren, alleen als je dat zelf écht wilt!

Herprogrammeren

Mijn doel is om jouw onderbewustzijn anders in te stellen, te zorgen dat het met je meewerkt. Waardoor jij je goed, gezond en blij voelt. Het onderbewustzijn kan dingen doen of veroorzaken omdat het denkt dat dit goed voor je is. Denk bijvoorbeeld aan buikpijn bij stress, een angstreactie voor honden en noem maar op. Het is je onderbewustzijn die je deze signalen stuurt. En dat kunnen we anders instellen. Dat doen we samen!

Ik help alleen dát te veranderen wat jij wilt. Je eigen wil om te veranderen is daarbij echt belangrijk! Ik kan niets doen als je het eigenlijk ook wel prima vindt. Kom dus niet om je ouders een plezier te doen, maar echt alleen omdat jij het zelf wil.

Wie weet tot ziens!
Barbara